Sobre nosaltres

El capital més important del Bufete Capellà és el grup de professionals que l’integren, perquè, darrere la firma, les persones que la conformen han assumit el compromís de tractar amb la major professionalitat i eficiència els assumptes que se’ls encomanen.

Tractar directament i personalment amb els nostres clients és la base del nostre servei. Cadascun dels nostres clients serà atès pel professional que millor pugui atendre les necessitats que requereixi l’assumpte i dins un marc de confidencialitat. Depenent de la naturalesa de cada cas, també hi podran intervenir els altres membres del despatx que per la seva àrea d’especialització puguin contribuir a aconseguir el resultat més favorable als interessos del client. L’experiència acumulada ens ha ensenyat que treballar en equip fa augmentar de manera significativa les capacitats i l’experiència de cada professional.

Sabem que els nostres clients, quan tenen un plet, volen guanyar-lo; quan tenen un problema, volen resoldre’l; per això, destinam totes les energies i tots els nostres coneixements i experiència a aconseguir-ho. Però també sabem que el millor servei als nostres clients és evitar que tenguin plets. Per tant, quan negociam un contracte, quan revisam documents, quan dissenyam l’estructura fiscal d’una operació o d’una empresa, sabem que hi ha un valor afegit: la seguretat del client. Perquè el millor plet no és el que es guanya, sinó el que no comença.

La nostra experiència està acreditada per haver participat en operacions complexes i negocis jurídics de diferents sectors econòmics, com, entre d’altres, el bancari, el turístic, de franquícies, immobiliari i de la construcció, així com en procediments legals complexos davant totes les instàncies judicials.

Tot això ens ha permès situar-nos com una firma d’advocats i assessors d’empreses d’acord amb els temps i amb una marcada vocació global tant nacional com internacional.

Our website is protected by DMC Firewall!